Granskarna och juryn 2020

Vi är stolta att presentera nedanstående duktiga granskare och jurymedlemmar!

Granskarna och juryn består av nedanstående kompetenta ingenjörer, civilekonomer, innovationsexperter, uppfinnare och entreprenörer.

Granskarna går igenom och bedömer alla inlämnade tävlingsbidrag. De väljer sedan ut ett tjugotal bidrag som lämnas vidare till juryn som har den delikata uppgiften att utse vinnarna.

Granskarna

Ariane Bucquet Pousette

Invest Stockholm

Projektledare inom startups på Invest Stockholm, en del av Stockholms stad. Ariane har tidigare grundat startupbolag och har arbetat inom politik och kultur.

Hans Franzén

Franzén & Son

Civilekonom och uppfinnare. Hans arbetar med utveckling och kommersialisering av nya produkter och har sedan 90-talet erhållit ett 20-tal patent och mönsterskydd för sina uppfinningar.

Inyang Eyoma Bergenstråle

Workwell AB

Entreprenör, mentor och coach för bl.a. studenter på Handelshögskolan Stockholm och entreprenörer. Inyang har suttit i styrelser för organisationer inom innovation, teknik och nutrition.

Patrik Kägu

Start-up Stockholm

Innovations- och affärsrådgivare. Patrik har arbetat med innovation, affärsutveckling och immaterialrätt sedan 1999 som konsult, rådgivare, entreprenör, processledare och föreläsare.

Wanja Bellander

Binnova AB

Uppfinnare och innovatör. Innehar flera patent, varumärken och designskydd. Var tidigare vd för Svenska Uppfinnareföreningen och är aktiv i QUIS, Qvinnliga uppfinnare i Sverige, nätverket för kvinnor som uppfinner.

Åke Pihlanen

Enablers of Sweden

Entreprenör och rådgivare till startups och bolag i tidiga skeden. Åke har mångårig erfarenhet av att jobba internationellt som brobyggare och rådgivare i tekniskt komplicerade projekt.

Juryn

Stefan Carlsson

Ordförande i juryn

Styrelseledamot i Unionen och Ingenjörsamfundets ordförande.

Inom kort presenteras de resterande jurymedlemmarna.