Det har varit fantastiska år med Finn upp, men nu har jag arbetat min sista dag här. Jag vill tacka alla inspirerande elever och lärare som jag har haft förmånen att stöta på genom åren, alla underbara och kloka samarbetspartners och kollegor. Ni har alla bidragit till att forma Finn upp till vad det är idag och ni har alla på sätt och vis bidragit till att forma även mig som person. Varmt tack!

Jag går vidare till den ideella organisationen Framtidsfrön som jobbar med att främja attityder till entreprenörskap samt utveckla och stimulera kreativitet, motivation och ett entreprenöriellt förhållningssätt inom skolan.

Min efterträdare heter Helena Thorén, hon är också en av de fantastiska eldsjälar som jag lärt känna genom åren. Hon har en bakgrund som ingenjör och journalist och har i flera år hjälpt oss på Finn upp, bland annat med att utveckla lärarhandledningen. Jag tror att det här passar henne perfekt och vill önska stort lycka till.

Hälsningar Sofia Talborn Björkvi, avgående verksamhetsansvarig