false

Verktyg

Verktygen är utvecklade för att stöda undervisningen på högstadiet. I Finn upp lär sig eleverna att se lösningar på enkla vardagsproblem. Eleverna arbetar självständigt i vår kreativa lärprocess och när de är klara vågar de tro att de kan uppfinna.

Det finns en uppsättning verktyg i Finn upp. Det är dels de som är riktade till eleverna, dels verktyg till dig som lärare. Det finns också stöd för att kicka igång, släppa loss kreativiteten och få veta mer om vad uppfinnare gör och hur elever har gjort när de använt Finn upp i skolan.

Eleverna får kostnadsfritt läroboken Min uppfinnarresa. Den kan du ladda ner här på hemsidan. De kan också använda vår webb-app. Det är ett digitalt lärverktyg med inslag av gamification. Bäst inlärningseffekt får ni när de används tillsammans. Webb-appen lanseras till läsåret 2020/21.

Lärarna kan undervisa med hjälp av lärarhandledningen och ett 30-tal roliga och pedagogiska lektionsövningar. Den entreprenöriella lärprocessen i vår metod gör att du som lärare coachar eleverna och får mer tid till formativ bedömning.

Ta del av hela Uppfinnarresan

Fyll i dina uppgifter för att ladda ner Finn upps kostnadsfria lärarhandledning.